Transformarea Rapidă a Spațiului cu Aplicare de Microciment

Sisteme de aplicare de microciment special create pentru a oferi un aspect estetic superior și a rezista în zone cu trafic intens. Sprijinul și analizele tehnice pe care le oferim asigură rezultate excelente și mulțumirea clienților noștri, începând cu acceptarea ofertei și până la încheierea serviciilor noastre.

Aplicare de Microciment pentru un Aspect Elegant și Rezistent
Totul Despre Aplicare de Microciment: Ghid Pas cu Pas pentru Amenajarea Interioară și Exterioară
Suprafețe Decorative De Microciment Cu Efect Spatulat

Aplicare De Microciment Mikroconcrete

Microcimentul Mikroconcrete este un material bicomponent compus din ciment, rășini, aditivi și pigmenți minerali, utilizat pentru a decora pereți, podele și alte suprafețe. Acesta poate fi modelat cu ajutorul gletierei în finisaje lucioase, mate sau satinat, iar culorile infinite oferă o alternativă modernă și sofisticată la materialele de finisare tradiționale. Poate fi aplicat în exterior respectând sistemul de exterior. Datorită flexibilității sale, microcimentul poate fi aplicat pe o varietate de suprafețe, precum betonul, gresia, faianța, marmura sau lemnul, astfel încât rezultatul final este unul personalizat și inovator. Cu aplicare de microciment, puteți crea spații unice, moderne și durabile, care să vă încânte timp îndelungat.

Sistem de aplicare de microciment mikroconcrete

Proces Aplicativ De Microciment Mikroconcrete

Abonează-te acum la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în design interior!

Microcimentul decorativ spatulat pentru suprafețe exterioare

Aplicare DeMicrociment Mikroconcrete Exterior

Microcimentul Mikroconcrete Exterior cu aspect spatulat este ideal pentru aplicarea în spații exterioare. InnovaConcrete oferă o selecție extinsă de opțiuni și finisaje pentru aplicare de microciment în exterior, care vă oferă libertatea de a vă personaliza spațiul după propriile preferințe. Grație acestei game variate, puteți crea o atmosferă unică și atractivă în exteriorul casei sau al clădirii, adaptându-vă perfect stilului pe care doriți să îl abordați. Cu InnovaConcrete, limita este doar imaginația dumneavoastră, permițându-vă să transformați orice suprafață exterioară într-un adevărat punct de atracție, cu instalarea de microciment.

sistem de aplicare de microciment in exterior Mikroconcrete Exterior
Design cu microcimentul monocomponent pentru suprafețe decorative

Aplicare De Microciment Microfast

Microcimentul Microfast este un sistem inovator mono-component, gata de utilizare, fiind un produs unic în domeniu. Acesta poate fi aplicat atât pe suprafețe verticale, cât și orizontale, fiind ideal pentru cei care doresc să renoveze un spațiu cu timpi de aplicare reduși, prin aplicare de microciment. Este nevoie doar de câțiva milimetri de material pentru a obține rezultate impresionante.

Finisajele disponibile permit obținerea unor efecte lucioase, mate sau satinate, în funcție de preferințe, prin aplicarea de microciment. În plus, sistemul este oferit într-o gamă variată de culori, cu colecția Innovamix conținând 44 de nuanțe diferite. Astfel, puteți alege culoarea potrivită pentru a personaliza și îmbunătăți aspectul oricărui mediu, prin instalarea de microciment cu Microcimentul Microfast.

Finisajele disponibile permit obținerea unor efecte lucioase, mate sau satinate, în funcție de preferințe. În plus, sistemul este oferit într-o gamă variată de culori, cu colecția Innovamix conținând 44 de nuanțe diferite. Astfel, puteți alege culoarea potrivită pentru a personaliza și îmbunătăți aspectul oricărui mediu.

sistem de aplicare de microcimen tmicrofast
Proces Aplicativ Microfast